Cornulete cu osanza



E cam aceeasi reteta ca aici numai ca are mici ,mari modificari :D

300 gr osanza Link650 gr faina
1 ou
1 plic amoniac
o cana apa minerala
o lingura jumate otet
esenta de vanilie
Umplutura :rahat
Zahar farin pentru pudrat

Modul de lucru este acelasi dar cu siguranta sunt mult mai fragede si mai bune .
Osanza trebuie sa fie la temperatura camerei ,se marunteste si se amesteca cu restul de ingrediente pana devine o coca nelipicioasa .Se lasa la frigider o jumate de ora ,dupa se intinde o foaie si se taie in patrate .Pe fiecare patratel se pune o bucatica de rahat sau orice alta umplutura si se unesc capetele in diagonala .Se coc la 180 de grade dupa coacere se pudreaza cu zahar .
Pe vremea asta merg foarte bine cu un ceai cald .

9 comentarii:

Alynusa spunea...

Arata superrrr!
Ca de altfel tot ce iese de pe mana ta!!
Te pup!

Anonim spunea...

Imi amintesc ca si mama facea da ... acuma la oras merg si cu untura nu?Sanatate si spor la lucru iti doresc Viorica P

Nela spunea...

Alynusa iti multumesc te pup !
Viorica daca ai, merge si cu untura ,margarina vor iesi la fel de bune .Si pentru mine au fost prajiturile copilariei .O seara buna !

In bucatarie cu Aziz spunea...

Extraordinare!!!!!!!!!!!!!!pup o zi minunata iti doresc!!!!!!!!

Claudia-Maria spunea...

vreau si eu,acumaaa!!!!

Nela spunea...

Aziz multumesc o seara frumoasa !
Claule ,soro acum vin spre tine !Te puuuuuppp

langmina spunea...

Foarte bine arata.Chiar am osanza pastrata in congelator,acum stiu ce sa fac cu ea.Felicitari,ai un blog foarte frumos!

Nela spunea...

Langmina spor la cornulete sunt foarte bune .Multumesc mult !

Anonim spunea...

o reteta excelenta! au iesit f bune si gustoase!...mmmmmm....sa tot mananci.....

Trimiteţi un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
un dulce aromat © 2008 | Créditos: Templates Novo Blogger